Nieuws

Vormsel - Eerste Communie 2020

Vormsel - Eerste Communie 2020 29/03/2020

"Uitstel is geen afstel"

"Uitstel is geen afstel"

Maar uitstel is geen afstel, zegt de bisschop. Het besluit is dan ook dat - "alles onder voorbehoud van nieuwe richtlijnen van de overheid" - de vormselvieringen verschoven worden naar de periode half september en begin november 2020op een door de parochies/pastorale eenheden zelf gekozen moment. Voor een keer zal de pastoor zelf het vormsel toedienen. Er wordt de parochies gevraagd dat ze uiterlijk tegen 1 juni een nieuwe datum bekendmaken. Aan de kinderen wordt zelfs gevraagd om tegen 30 juni te bevestigen of ze nog gevormd willen worden. Er wordt aan…

Lees meer

Steun onze lokale handel! 27/03/2020

Beste klant, 

Het zijn ongewone tijden waarin we ons momenteel bevinden. Met dit verschil dat we met de ganse wereld samen aan het strijden zijn tegen dezelfde onzichtbare vijand. Maar er is ook een positieve kant aan deze zaak. Het is een tijd om even stil te staan en na te denken over de manier waarop we leven in deze soms wel hectische wereld. 

Het is zeker geen geheim dat de opkomst van de digitale fotografie, het internet, het gebruik van smartphones of IPhone als fototoestel het leven van ons fotohandelaar er zeker niet eenvoudiger op hebben gemaakt. Ondanks alles…

Lees meer

Corona 14/03/2020

Door de getroffen maatregelen van de overheid omtrent het coronavirus en de praktische werking van onze zaak, hebben we volgende openingsuren uitgewerkt:
 
* Koffiebar gesloten t.e.m. 3 april (Take Away mogelijk!!)
* Fotografie
Gesloten op zaterdag, zondag en maandag
dinsdag tot en met vrijdag: open van…
Lees meer

Communie Pop-Up 25 en 29 januari 2020

Communie Pop-Up 25 en 29 januari 2020 09/01/2020

Laat je inspireren in onze Communie Pop-Up die we inrichten in onze koffiebar. Je kan er presentaties, uitnodigingen, kaartjes, leuke geschenkjes, wanddecoraties, enz... ontdekken. Wie tijdens deze twee dagen zijn communieshoot boekt ontvangt 10% op de volledige bestelling!

zaterdag 25 en woensdag 29 januari telkens van 14u tot 18u

Lees meer

afwijkende openingsuren tijdens de feestdagen

afwijkende openingsuren tijdens de feestdagen 07/12/2019

Afwijkende openingsuren KoffieSHOT eindejaarsperiode:

zondag 15 december (kerstmarkt): 13u - ??

zondag 22 december (kerstshopping): 13u - ??

donderdag 26 december (tweede kerstdag): 9u - 18u

donderdag 2 januari (tweede nieuwjaar): 9u - 18u
(Alle andere dagen volgens de normale openingsuren)

We wensen jullie allen een fijne feestmaand toe!

Lees meer