Nieuws

Terug open!

Terug open! 06/05/2020

Eindelijk...Het is zo ver!
Volgens de laatste info van de veiligheidsraad mag onze fotozaak terug open.
Concreet betekent dit voor ons dat we terug present tekenen maandag 11 mei vanaf 9u. Uiteraard zal dit gebeuren onder strikte voorwaarden en zullen de verplichte regels nageleefd worden wat betreft hygiëne.

Lees meer

Doorstart Communie 2020 13/04/2020

Doorstart Communie 2020!

Nu de nieuwe data voor het Vormsel en Eerste Communie gekend zijn gaan we terug van start met het maken van nieuwe afspraken.
Geniet van een korting van 10% wanneer een nieuwe afspraak wordt gemaakt tijdens de verplichte sluiting van onze winkel. 
Ook geldig voor het verplaatsen van eerder gemaakte afspraken. 
Niet geldig op promopakketten.
Meer info? bart@colson.be of 056 75 45 63

Lees meer

Vormsel - Eerste Communie 2020

Vormsel - Eerste Communie 2020 29/03/2020

"Uitstel is geen afstel"

"Uitstel is geen afstel"

Maar uitstel is geen afstel, zegt de bisschop. Het besluit is dan ook dat - "alles onder voorbehoud van nieuwe richtlijnen van de overheid" - de vormselvieringen verschoven worden naar de periode half september en begin november 2020op een door de parochies/pastorale eenheden zelf gekozen moment. Voor een keer zal de pastoor zelf het vormsel toedienen. Er wordt de parochies gevraagd dat ze uiterlijk tegen 1 juni een nieuwe datum bekendmaken. Aan de kinderen wordt zelfs gevraagd om tegen 30 juni te bevestigen of ze nog gevormd willen worden. Er wordt aan…

Lees meer

Steun onze lokale handel! 27/03/2020

Beste klant, 

Het zijn ongewone tijden waarin we ons momenteel bevinden. Met dit verschil dat we met de ganse wereld samen aan het strijden zijn tegen dezelfde onzichtbare vijand. Maar er is ook een positieve kant aan deze zaak. Het is een tijd om even stil te staan en na te denken over de manier waarop we leven in deze soms wel hectische wereld. 

Het is zeker geen geheim dat de opkomst van de digitale fotografie, het internet, het gebruik van smartphones of IPhone als fototoestel het leven van ons fotohandelaar er zeker niet eenvoudiger op hebben gemaakt. Ondanks alles…

Lees meer

Corona 14/03/2020

Door de getroffen maatregelen van de overheid omtrent het coronavirus en de praktische werking van onze zaak, hebben we volgende openingsuren uitgewerkt:
 
* Koffiebar gesloten t.e.m. 3 april (Take Away mogelijk!!)
* Fotografie
Gesloten op zaterdag, zondag en maandag
dinsdag tot en met vrijdag: open van…
Lees meer