Steun onze lokale handel! 27/03/2020

Steun onze lokale handel!l

Beste klant, 

Het zijn ongewone tijden waarin we ons momenteel bevinden. Met dit verschil dat we met de ganse wereld samen aan het strijden zijn tegen dezelfde onzichtbare vijand. Maar er is ook een positieve kant aan deze zaak. Het is een tijd om even stil te staan en na te denken over de manier waarop we leven in deze soms wel hectische wereld. 

Het is zeker geen geheim dat de opkomst van de digitale fotografie, het internet, het gebruik van smartphones of IPhone als fototoestel het leven van ons fotohandelaar er zeker niet eenvoudiger op hebben gemaakt. Ondanks alles blijven wij als fotograaf een betrouwbaar afhaalpunt en een specialist voor jullie bestelde fotowerk. Jullie kunnen bij eveneens terecht om advies te krijgen rond alles wat met beeld te maken heeft. We helpen je graag verder in jullie keuze in het geschikte fotoproduct of we verzorgen jullie familieportret in onze eigen fotostudio.

Daarom een welgemeende oproep: Winkel lokaal en vertel dit aan je vrienden en familie!De steun aan onze lokale handelaars moeten we meer dan ooit in ons hart dragen.

Praktisch op vandaag:Om jullie fotobestelling (min.25€) veilig geleverd te krijgen bestel je fotoafdrukken, fotoboeken, wandecoratie of fotogeschenken via ons labo www.spector.be en kies “fotografie Bart Colson” als afhaalpunt. Wij contacteren jullie i.v.m. betaling en levering.  

Blijf gezond en steun elkaar!

Bart, Griet en Nele

Terug naar overzicht