Fotostudio

Fotoshoot in onze fotostudio

Onze eigen fotostudio in Zwevegem is 75 m² groot en geeft de vrijheid om een creatieve fotoshoot op maat te organiseren. Een romantische fotoshoot met uw partner kunnen we een speelse, stoere of lieve toets geven. U kan bij ons terecht voor basic portretfotografie, zoals een zakelijk zelfportret of profielfoto’s voor sociale media. Onze studio is ook perfect uitgerust voor fotoshoots in groep: toffe gezinsfoto’s, schattige kinderfoto’s of een hippe fotoreportage met vriendinnen. Plezier gegarandeerd en een blijvende herinnering aan deze belevenis! Ook voor zwangerschapsfotografie, newborn fotografie en babyfoto’s bent u bij ons aan het juiste adres.

Fotoreportages op maat

De fotoshoot 'Star for a day' is erg populair bij jonge, hippe meiden. Wij zorgen ervoor dat de fotoshoot een echte modellenervaring wordt inclusief visagist en de nodige glitter & glamour!

Elke fotoreportage is voor mij een nieuwe uitdaging! Als fotograaf haal ik het beste in u naar boven! Vooraleer we aan het fotograferen gaan bespreken we samen de details van de fotoshoot. Voor en tijdens de fotografie geef ik professioneel advies zodat u zich helemaal thuisvoelt in de studio.

Blader door onze portfolio en maak kennis met alle mogelijkheden voor fotoshoots. We bieden een aantal standaardformules aan voor reportages in de fotostudio, kom gerust eens langs in de winkel of vraag meer informatie via contact.

Cadeautip fotografie :

geef eens een fotoshoot cadeau!