KoffieSHOT

KoffieSHOT: op de koffie bij de fotograaf!

Koffie & fotografie

De link tussen koffie en fotografie hoeven we niet ver te zoeken. 

In mijn fotostudio ontvang ik wekelijks families, gezinnen en koppels. 
Wij creëren in onze studio mooie herinneringen, het brengt mensen letterlijk bij elkaarEn dat is net wat koffie ook doet.

Op en top genieten van lekkere koffie en taart

Beleving is belangrijk in mijn job als fotograaf en dus ook in ons concept KoffieSHOT. Fotografie en koffie smelten hier naadloos in elkaar.
Wil je vanaf je smartphone of tablet foto’s laten afdrukken terwijl je geniet van een lekkere koffie? Dat kan!

Of heb je helemaal geen foto's nodig maar toch zin in koffie? Dat kan ook! Onze passie voor koffie is groot maar die voor mensen is nog groter. We serveren dus ook allerlei soorten thee, latté bereidingen, zelfgemaakte limonades, heerlijke sappen en het ‘biertje van de maand’. Alternatieven genoeg voor de niet-coffee lovers.

Vleugje Indonesië in een Zwevegemse koffiebar

Over het aanbod koffiesoorten in KoffieSHOT valt het een en ander te vertellen. Ik put o.a. mijn inspiratie uit mijn vrijwilligerswerk voor de vzw ‘De kinderen van Flores’.  

Dat is een vzw die kinderen in Flores, Indonesië steunt. Dit project ligt me nauw aan het hart. Toeval of niet maar Indonesië staat in de top 5 van de grootste producenten van koffie ter wereld.

Koffie uit Indonesië is erg geliefd om zijn sterke aardachtige en kruidige smaak.  KoffieSHOT brengt dus een vleugje Indonesië naar Zwevegem. 

Zin om  onze gezellige koffiebar in Zwevegem, KoffieSHOT, te ontdekken?

Jullie vinden ons in de Otegemstraat 22 in Zwevegem.

Openingsuren :

Dinsdag : 8u30-18u
Woensdag tem zaterdag : 9u-18u
Gesloten op maandag en zondag

Tot binnenkort!