Webshop

Via de webshop van Fotografie Bart Colson krijgt u toegang tot het resultaat van de fotoshoots en kan u snel en eenvoudig zelf foto’s uploaden en laten afdrukken.

Fotoshoot4you

Via de knop 'Fotoshoot4you' krijgt u toegang tot de beeldenbank met het resultaat van uw fotoshoot, communie of huwelijksreportage. De openbare albums voor communies zijn te bekijken via 'albums'. Indien u de foto’s van uw fotoshoot wenst te bekijken en bestellen geeft u de ontvangen code en het wachtwoord in. Zo komt u direct in uw persoonlijk album terecht dat u bovendien online kan delen met familie en/of vrienden.

Online bestelmodule

U heeft geen tijd om langs te komen in de winkel? Geen probleem, bestel snel en eenvoudig uw foto afdrukken online. Via de knop 'online bestelmodule' kan u foto's uploaden via We Transfer met vermelding van het gewenste formaat. Wij sturen u een mail van zodra de bestelling afgewerkt is en klaar ligt in de winkel.

Online zelf een fotoalbum maken

Op de website van Spector kan u snel en eenvoudig zelf een digitaal foto album maken. De mogelijkheden naar formaat en afwerking zijn eindeloos en het resultaat is van hoge kwaliteit. Uw bestelling kan u afhalen bij ons in de winkel.

Mijn werk aan jullie muur?

Op de website van werk aan de muur kan je een selctie van mijn persoonlijke favoriete opnames terugvinden. In 3 eenvoudige stappen koop jij het werk wat jij aan de muur wilt hangen! De materialen zijn van de hoogste (fine-art giclée) kwaliteit. Kies uit canvas, aluminium (dibond), Xpozer en (ingelijste) posters. Veilig betalen met iDEAL, Creditcard, MisterCash en bankoverschrijving

 Online bestelmodule Spector Koop mijn werk op Werk aan de Muur